Hae lainaa ilman vakuuksia jopa 60.000 € asti


Lainaesimerkki: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Jos et tarvitse yli 1000 euron lainaa, voit hakea pienempää lainaa Vertaalainaa.fi palvelusta.

Tietoa meistä:
LainanKilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, joka auttaa sinua hakemaan lainaa ilman vakuuksia. Toimimme yhteistyössä Sambla Group:in kanssa ja markkinoimme heidän luvanvaraista lainankilpailutuspalvelua. Palvelumme ja yhteistyökumppanimme avulla, kilpailutat lainahakemuksesi monella eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. LainanKilpailuttaja.fi palvelun avulla tavoitat yli 25 rahoituspalvelua yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Kilpailuta laina summille 1000 – 60.000 euroa.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen. Jos haluat tutustua tarkemmin netin tunnetuimpiin lainapalveluihin, voit tutustua Top10-Lainat.fi lainavertailupalveluun.


Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät useimmiten esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset:

 

Mitä lainan kilpailuttaminen maksaa?

Lainan kilpailutus ja lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta.

 

Mihin sitoudun, kun pyydän lainatarjouksen?

Et sitoudu mihinkään. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään.

 

Kenelle palvelun käyttö on tarkoitettu?

Kaikki Suomen kansalaiset tai pysyvästi Suomessa asuvat henkilöt voivat käyttää maksutonta lainan kilpailutuspalvelua. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot.

 

Koska voin pyytää lainatarjoukset?

Palvelumme on auki 24/7, joten voit jättää oman lainatarjouspyyntösi palveluumme milloin vain.

 

Kuinka suuri laina on mahdollista hakea palvelunne kautta?

Hakija voi hakea lainaa oman lainatarpeensa mukaan väliltä 1000 – 60.000 euroa.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainaan?

Lainaan on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

 

Mihin myönnetty laina tulee käyttää?

Jokainen lainansaaja saa käyttää myönnetyn lainan ihan mihin tarvitsee. Lainantarjoajat eivät kysele mihin tarkoitukseen laina tulee.

 

Voinko yhdistää useat pienet lainat?

Kyllä, se on täysin mahdollista. Voit hakea yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka.

 

Tarvitsenko lainaa varten takaajia tai vakuuksia?

Et tarvitse. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiön myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Mikään ei toki estä sinua hakemasta lainaa toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Yhdessä haettu laina on aina helpompi saada ja se antaa turvaa lainan takaisinmaksuun.

 

Tärkeää tietoa lainaamisesta ja lainatuotteista

 

Mitä laina tarkoittaa?

Lainalla tarkoitetaan kuluttajan ja lainanmyöntäjän sopimaa lainasopimusta. Laina sisältää aina pääoman sekä lainalle määritellyn koron. Pankin tai rahoitusyhtiön kanssa solmitussa lainassa on aina korko, koska tämä on lainanmyöntäjän osuus lainaamisesta. Lainanottajan tulee aina tutustua lainasopimukseen tarkemmin ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan lainan takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

Lainaa voi hakea suoraan omasta pankkikonttoristaan tai nettihakemuksella verkosta. Nykyään yhä useammat suomalaiset hakevat lainaa netistä jo pelkästään sen vuoksi, että lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa ja alustavan lainatarjouksen hakija saa yleensä jopa muutamassa minuutissa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu hakijan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Syksyn 2019 jälkeen laina on yhä useammin haettu suoraan verkosta. Syynä tähän on tiukentunut lainsäädäntö koskien vakuudettomia lainoja. Lainan nimellinen vuosikorko ei enää uuden lain myötä saa olla kuin korkeintaan 20 % ja lainan lisäkulut enintään 150 euroa vuodessa. Nämä edellä mainitut tiukennukset vaikuttavat lainan todelliseen vuosikorkoon. Lakiuudistukset myötä myös pankit ovat siirtäneet palveluitaan nettiin (Hallituksen esitys HE 53/2020)

Esimerkki siitä miten lakiuudistus on vaikuttanut lainoihin:

Tyypillinen laina ennen lakimuutosta:

 • Lainaa 3000 euroa
 • Lainan takaisinmaksuaika 1 vuosi
 • Lainan nimelliskorko 71,88 %
 • Lainan todellinen vuosikorko 138,45 %
 • Takaisinmaksettava summa yhteensä 4656,47 €

Tyypillinen laina lakimuutoksen jälkeen:

 • Lainaa 3000 euroa
 • Lainan takaisinmaksuaika 1 vuosi
 • Lainan nimelliskorko 6,9 %
 • Lainan todellinen vuosikorko 11,67 %
 • Takaisinmaksettava summa yhteensä 3183,30 €

Kuten laskelmista huomaa, ero lainan kuluissa ja korkomaksuissa on merkittävä ennen ja jälkeen lakimuutoksen.

Lakimuutos on selkeästi puhdistanut lainamarkkinoita ja tiukentanut pelisääntöjä kuluttajalle suotuisempaan suuntaan. Laina on turvallista ja luotettavaa hakea netistä.

Esimerkkilaskelmat on laskettu lainalaskurilla.

 

Millaista lainaa netistä voi hakea?

Netistä voi hakea lainaa oikeastaan oman lainatarpeen mukaan. Haettavat lainatuotteet ovat kulutusluotto, pikalaina sekä joustoluotto. Seuraavaksi tarkastelemme lainatuotteita tarkemmin.

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jossa lainasummat ulottuvat ilman vakuuksia jopa 60.000 euroon saakka. Lainaan saa lainasummasta riippuen takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa ennalta sovituin kuukausierin. Lainaa voi tarvittaessa maksaa takaisin myös nopeammin ilman kuluja. Kulutusluotto on netin haetuin laina ja yleensä sen käyttökohde on suurempi hankinta, remonttiin tarvittava rahoitus, autoa varten tarvittava laina tai jokin muu suurempi ostos mihin tarvitaan kerralla suurempi lainasumma.

Pikavippi on äkilliseen lainatarpeeseen tarkoitettu pieni laina. Uuden lakiuudistuksen myötä Suomen lainamarkkinoilta on poistunut ns. korkealla korolla olevat pikavipit. Nykyisin pikavipin voi saada pitkällä maksuajalla alkaen 2000 euroa.

Joustoluotto on joustavalla takaisinmaksuajalla oleva laina, johon luotonmyöntäjä asettaa luottorajan. Lainaa voi nostaa tilille aina oman luottorajan puitteissa tarvitsemansa summan. Lainan kulut ja korko määräytyy aina sen mukaan mitä lainaa on nostettu käyttöön. Joustoluotto toimii kuin luottokortti.

Kaikki LainanKilpailuttaja.fi sivustolla esitetyt pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Vakuudeton laina on hieman korkeampi lainakoroltaan kuin vakuudellinen laina, mutta yleensä lainan hakemisen helppous ja nopeus korostuvat juuri vakuudettomassa lainassa. Kun lainaan et tarvitse hankkia henkilötakausta pystytään laina maksamaan hakijan tilille jopa saman päivän aikana, kun lainapäätös on tehty.

 

Mikä laina kannattaa valita?

Yllä olevasta lainataulukosta hakija pystyy katsomaan millainen lainatarjonta tällä hetkellä on lainanhakijalle tarjolla. Kuten huomaa netin kautta lainaa voi hakea todella monesta pankista ja rahoitusyhtiöstä. Kaikkia lainantarjoajia valvoo Suomen, Ruotsin tai Norjan Finanssivalvonta, joten lainanmyöntäjät ovat aina tarkan valvonnan alla.

Lainan valitsemiseen vaikuttaa se millaiseen lainatarpeeseen laina tulee. Toinen valintaan vaikuttava asia on, paljonko tarvitset lainaa? Nopein ja helpoin tapa on kilpailuttaa tarvittava laina monen lainantarjoajan välillä. Kun olet täyttänyt yhden lainahakemuksen LainanKilpailuttaja.fi välittää sen hetkessä kaikille yhteistyöpankeille sekä rahoitusyhtiöille kilpailutettavaksi. Kilpailutuksessa on mukana jopa 25 pankkia ja lainanmyöntäjää ja jokainen tietää, että hakijasta mielenkiinnosta kilpailee myös moni muu. Hakijan näkökulmasta tämä kilpailuasetelma antaa hyvät mahdollisuudet saada hyvin kilpailukykyinen laina.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat melko nopeasti vertailtavaksesi ensimmäiset lainatarjoukset. Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota mm. lainan todelliseen vuosikorkoon, lainan muihin kuluihin sekä onko lainassa jotain muita hyviä etuuksia. Jokainen saamasi lainatarjous on juuri sinulle räätälöity, henkilökohtainen lainatarjous.

Lainan kilpailuttamisen avulla:

 • Säästät merkittävästi aikaasi, kun sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus
 • Lainavertailun avulla löydät todennäköisesti edullisimman lainan
 • Lainahakemuksen kilpailuttaminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään
 • Palvelun käyttö on maksutonta ja riskitöntä

 

Tiesitkö, että lainat on myös mahdollista yhdistää?

Onko sinulla useampi laina maksamatta?

Etkö ole tyytyväinen tämän hetkiseen velkatilanteeseesi?

LainanKilpailuttaja.fi avulla voit löytyy kahdelle tai useammalle lainallesi yhden selkeämmän lainan.

Lainojen yhdistäminen on yhtä helppoa kuin uuden lainan hakeminen. Lasket vain yhteen paljonko sinulla on velkoja maksamatta ja haet kyseiselle lainasummalle yhdistelylainaa. Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan vanhojen lainojen maksamista uudella lainalla, ja jotta tämä olisi kannattavaa, tulee laina kilpailuttaa monen lainantarjoajan välillä. Näin hakija löytyy todennäköisesti uuden lainan alhaisemmalla korolla ja voi aloittaa lainojen yhdistämisen selkeämpään kokonaisuuteen.

Lainat voi yhdistää muun muassa seuraavien lainanmyöntäjien avulla: Bank Norwegian, Nordax Bank, Resurs Bank, Avida Finans, Balanzia sekä Bigbank. Tässä lueteltuna vain osa. Paras tapa on täyttää yllä olevan lainahakemus omilla lainaehdoillaan ja katsoa mistä saat lainatarjoukset lainojesi yhdistämistä varten.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle aina omien lainanhakukriteereidensä mukaisen riskikartoituksen. Lainatarjousten määrä riippuu haetusta lainasummasta, laina-ajasta sekä hakijan tiedoista.

Jos sinulla on vaikeuksia saada yhdistelylainaa pankeilta tai muilta rahoitusyhtiöiltä, voit aina pyytää apua myös Takuusäätiöltä.

 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Kun laina on haettu nettihakemuksen kautta voidaan sanoa, että laina pystytään maksamaan hakijan tilille jopa saman päivän aikana. Rahojen tilille siirtymiseen vaikuttaa kuitenkin, kuinka nopeasti hyväksyt ja allekirjoitat lainasopimuksen ja tarvitseeko sinun lähettää lainantarjoajalle erillisiä liitteitä. Tyypillisesti liitteeksi pyydetään viimeisin kolmen kuukauden palkkakuitti. Lähetä tarvittavat liitteet mahdollisimman nopeasti, niin saat lopullisen lainapäätöksen välittömästi ja lainaa heti käyttöösi.