Avida Finans

Avida Finans logoAvida Finans on lainapalvelu, joka myöntää lainaa 2000 eurosta 50.000 euroon saakka. He toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja heillä on toimintaa Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa.

Voit helposti hakea Avidan vakuudetonta kulutusluottoa palvelumme kautta. Maksuajan voi valita jopa 15 vuoteen asti, jolloin suuremmillakaan lainasummilla kuukausierä ei kasva liian suureksi.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Avida Finans kulutusluotto jopa 50.000 euroa

Avidan kulutusluottoa voi saada, jos hakija on yli 24-vuotias Suomen kansalainen tai vähintään 3 vuotta Suomessa asunut henkilö.

Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Hakijalla tulee olla myös riittävä takaisinmaksukyky ja tulojen oltava vähintään 16 000 euroa vuodessa.

Avida Finans tekee aina henkilökohtaisen lainapäätöksen kunkin hakijan kohdalla hänen antamien tietojen perusteella.

Parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi saat, kun täytät hakemuksen palvelussamme. Me kilpailutamme lainasi Avidan lisäksi jopa yli 25 pankilla ja lainantarjoajalla, jolloin mahdollisuudet lainan saamiseksi ovat moninkertaiset. Kun lainahakemuksen kilpailuttaa monen lainantarjoajan välillä, näkee nopeasti mistä löytyy halvin laina.

Palvelumme käyttäminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista parhaan, mutta sinulla on myös oikeus hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Avida Finans tärkeimmät tiedot:

 • Palvelun ikäraja on 24 vuotta
 • Lainasummat 2000-50.000 euroa
 • Maksuajat 1-15 vuotta
 • Sinulta ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin
 • Palvelumme käyttö on täysin ilmaista
 • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi
 • Kilpailutamme lainasi yli 25 pankilla ja lainantarjoajalla
 • Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 10 000€, 13,90% nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 15,78% ja kuukausieräksi 159,74€.

Lainalaskurin avulla pystyt hahmottamaan, miten tarvitsemasi laina vaikuttaa muun muassa lainan kokonaiskustannuksiin.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Näin kilpailutat Avida Finans palvelun

Kilpailuta laina maksuttoman palvelumme avulla seuraavasti. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus palvelumme etusivulla.

Täytä ensin esihakemus, jonka jälkeen täytä tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Täytä tiedot huolellisesti, koska väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen ja me hoidamme loput. Välitämme hakemuksesi yli 25 pankille ja luotonantajalle. He tarkistavat hakemuksesi ja mikäli voivat myöntää lainaa, lähettävät oman lainatarjouksen suoraan sinulle.

Odota rauhassa, että varmasti kaikki lainapalvelut ehtivät lähettämään lainatarjouksen. Tämän jälkeen voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita niistä juuri sen, joka omaan tilanteeseesi sopii parhaiten.

Sinulla on kuitenkin myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia, mikäli et löydä sopivaa.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Kun kilpailutat lainan kauttamme, saat useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Heidän takaisinmaksusuunnitelmat voivat erota toisistaan, joten tarkat tiedot lainan takaisinmaksusta kannattaa aina tarkistaa saamistasi lainatarjouksista.

Yleisesti kulutusluotoissa on käytössä tasaerälyhennys, joka tarkoittaa, että lainan kuukausierä on saman suuruinen koko laina-ajan.

Tarkista lainatarjouksesta aina laina-aika ja kuukausierän suuruus. Varmista aina ennen tarjouksen hyväksymistä, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin ajallaan.

Mikäli sinulle tulee ongelmia maksaa kuukausierä ajallaan takaisin, suosittelemme ottamaan heti yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun. Heidän kanssaan on helpoin sopia lainan takaisinmaksusta ja näin vältyt myös turhilta koroilta ja kuluilta, joita kertyy jos laskut jättää maksamatta.

Lue lisää maksumuistuksesta Visman sivuilta.

 

 

Säästöä lainojen yhdistämisellä

Kenelle tahansa saattaa tulla tilanne, kun huomaa että pieniä lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja onkin päässyt kertymään yllättävän paljon. Tällöin tilannetta saattaisi helpottaa lainojen yhdistäminen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lasket kaikki lainat ja muut osamaksut yhteen, jonka jälkeen kilpailutat itsellesi uuden lainan, jolla voit maksaa kaikki nämä aiemmat lainat pois.

Useista lainoista ja muista maksuista kertyy turhia päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Yhdistämällä ne sinulle jää maksettavaksi vain yhden edullisen lainan korot ja kulut maksettavaksi.

Talouden hoito helpottuu myös huomattavasti, kun saat vähennettyä laskujen määrää lainojen yhdistämisellä.

 

Avida Finans yhteystiedot:

Avida Finans AB

Suomi – Finland

Linnoitustie 6 B

02600 Espoo

Suomi – Finland

Sähköposti: luotto@avidafinans.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Avidasta

Miksi kilpailuttaa Avida palvelussamme?

Lainapalvelut kannattaa kilpailuttaa palvelussamme, koska tavoitat yhdellä hakemuksella Avidan lisäksi yli 25 muuta pankkia ja lainantarjoajaa. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään.

Kuka voi kilpailuttaa lainat palvelussamme?

Palvelumme ikäraja on 20 vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja riittävä takaisinmaksukyky lainan saamiseksi.

Kuinka paljon Avida myöntää lainaa?

Avidan lainasummat ovat 2000-50.000 euroa. Mitä parempi on hakijan maksukyky, sitä suuremman lainan hän voi saada.

Avidan tärkeimmät tiedot:

 • Palvelun ikäraja on 24 vuotta
 • Lainasummat 2000-50.000 euroa
 • Maksuajat 1-15 vuotta
 • Sinulta ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin
 • Palvelumme käyttö on täysin ilmaista
 • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi
 • Kilpailutamme lainasi yli 25 pankilla ja lainantarjoajalla
 • Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 10 000€, 13,90% nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 15,78% ja kuukausieräksi 159,74€.