Bank Norwegian

Bank Norwegian logoBank Norwegian tarjoaa vakuudenta kulutusluottoa 1000 – 60.000 euroa. Heidän kautta voi hakea lainaa ainoastaan netistä, sillä heillä ei ole kivijalkapalvelua Suomessa lainkaan.

Bank Norwegian tuli Suomen markkinoille vuonna 2015 ja ovat siitä lähtien kasvattaneet suosiota suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa jatkuvasti. Yksi syy suosiolle on lainojen edullisuus ja hakemisen helppous. Kilpailuta laina Bank Norwegianilla maksuttomassa palvelussamme.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Bank Norwegian vakuudeton kulutusluotto

Lainaa voi saada vähintään 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Bank Norwegian myöntää kulutusluottoja 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille he myöntävät 1-15 vuotta.

Pitkät maksuajat mahdollistavat sen, että jokainen hakija saa lainalleen sellaisen kuukausierän kuin haluaa. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Lainaa voi hakea koska tahansa ja lainahakemukset käsitellään nopeasti aina lainapalvelun aukioloaikana. Hakemuksen voi lähettää myös palvelun ollessa kiinni. Lainapäätöksen hakija saa heti, kun palvelu taas aukeaa, yleensä seuraavana aamuna.

 

Bank Norwegian tiedot:

 • Ikäraja lainoille on 23 vuotta
 • Lainasummat 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuajat 1 – 15 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido ottamaan lainaa
 • Lainapäätöksen saat todella nopeasti
 • Edullinen pankkilaina, jonka hakeminen onnistuu netissä
 • Lainan korko 6,99 – 19,99 %
 • Lainaesimerkki: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
 • Lue lisää: Bank Norwegian – Vertaalainaa.fi

Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Näin haet lainaa Bank Norwegianilta

Siirry täyttämään lainahakemus etusivullemme.

Täyttämällä hakemuksen, kilpailutamme lainasi noin 25:llä lainanpalvelulla, Bank Norwegian mukaan lukien.

Kilpailuttaminen parantaa mahdollisuuksiasi saada mahdollisimman alhainen korko lainallesi. Pääset vertailemaan eri lainantarjoajien hinnoittelua ja voit vapaasti valita niistä itsellesi sopivimman. Vertaa lainoja mm. lainan nimelliskoron, todellinen vuosikoron sekä muiden tietojen perusteella.

Sinulla on myös täysi oikeus hylätä saamasi tarjoukset, sillä hakemuksen tekeminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa tai mihinkään muuhunkaan.

Täytä lainahakemus aina huolellisesti, sillä väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lue lisää aiheesta, mikä on korko Euroopan Keskuspankin sivuilla.

Voit ottaa käyttöösi myös maksuttoman lainalaskurin, jonka avulla hahmotat paremmin, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Yleisesti netin vakuudettomissa lainoissa on käytössä tasaerälyhennys. Tämä tarkoittaa että kuukausierä pysyy samankokoisena laina-ajan alusta loppuun.

Lainaa lyhennetään aina kuukausittain lainapalvelun ohjeiden mukaisesti. Takaisinmaksusuunnitelmat näet aina tarkemmin saamistasi lainatarjouksista.

Asiakkaalla on myös oikeus maksaa laina kokonaisuudessaan takaisin koska tahansa. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun.

Myös ylimääräisiä lyhennyksiä lainalle voi tehdä koska tahansa. Ylimääräiset lyhennykset eivät yleensä siirrä seuraavien laskujen eräpäiviä, vaan lyhentää lainaa aina sen loppupäästä.

Lainan ennenaikasesta maksamisesta ei peritä asiakkaalta mitään kuluja.

 

Säästöä lainojen yhdistämisellä

Jos sinulla on useampia lainoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi hyvin kilpailutetuksi lainaksi.

Monet eri lainat kerryttävät paljon päällekkäisiä korkoja ja kuluja, joita pystyy helposti pienentämään kun yhdistää ne yhdeksi lainaksi.

Kauttamme voit kilpailuttaa yhdistelylainan Bank Norwegianissa, sekä noin 25 muussa lainapalvelussa.

Ennen kuin aloitat lainan hakemisen, laske kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. On tärkeää että saat uudella lainalle maksettua kaikki aikaisemmat lainasi pois.

Kun tiedät kuinka paljon yhdistelylainaa sinun tulisi hakea, voit aloittaa lainan hakemisen sivustomme etusivulla olevalla hakemuksella.

Maksa uudella lainalle heti kaikki lainasi pois, jotta vältyt turhilta koroilta ja kuluilta, joita useammat päällekkäiset lainat kerryttävät nopeasti.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bank Norwegianista

Miksi kilpailuttaa Bank Norwegian palvelussamme?

Palvelumme kautta tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella yli 25 pankkia ja luotonantajaa. Lainan kilpailuttaminen on ainut tapa löytää mahdollisimman edullinen laina.

Kuka voi kilpailuttaa lainan LainanKilpailuttaja.fi palvelussa?

Palvelumme ikäraja on 20 vuotta. Lisäksi lainan saamiseksi hakijalta vaaditaan puhtaita luottotietoja. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Kuinka suurta lainaa Bank Norwegian myöntää?

He myöntävät lainaa 1000-60.000 euroa. Täytä hakemuksemme ja katso millaiset lainatarjoukset tänään saisit. Vertaile tarjouksia ja valitse edullisin laina.

Bank Norwegian tärkeimmät tiedot:

 • Ikäraja lainoille on 23 vuotta
 • Lainasummat 1000-60.000 euroa
 • Maksuajat 1-15 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido ottamaan lainaa
 • Lainapäätöksen saat todella nopeasti
 • Edullinen pankkilaina, jonka hakeminen onnistuu netissä
 • Lainan korko 6,99 %-19,99 %
 • Lainaesimerkki: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

 

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 – 17.00 numerossa 07532 66 200

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@banknorwegian.fi ja he vastaavat sinulle mahdollisimman pian.