Bondora

Bondora logoBondora on vertaislainaamiseen keskittynyt palvelu, josta yksityishenkilöt voivat hakea vakuudetonta lainaa 500 – 10.000 euroa. 

Lainalle voi saada maksuaikaa 3 – 60 kuukautta. Maksuaikaa muuttamalla voi vaikuttaa lainan tulevaan kuukausierään.

Kilpailuta laina Bondoran ja 25 muun luotonantajan kesken yhdellä hakemuksella.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Bondora vertaislaina

Bondoran vertaislainaa voi hakea Suomen kansalainen, joka on täyttänyt vähintään 21 vuotta.

Hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja.

Tunnistautumiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja lainan maksuun suomalainen pankkitili.

Bondora kannattaa kilpailuttaa palvelussamme, sillä tavoitat samalla hakemuksella jopa 25 muuta pankkia ja lainantarjoajaa. Saat siis huomattavasti suuremman mahdollisuuden sopivan lainan löytämiseksi.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa.

Vasta tarjouksiin tutustuttuaan hakija voi päättää, ottaako lainaa vai ei.

 

Bondora tärkeimmät tiedot:

 • Ikäraja lainalle on 21 vuotta
 • Vertaislainaa voi hakea 500 – 10.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle 3-60 kuukautta
 • Voit myös hakea yhdistelylainaa tai kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen
 • Vertaislainassa lainaat muilta yksityishenkilöiltä, et suurilta rahoitusyhtiöiltä
 • Palvelussamme kilpailutat Bondoran ja yli 25 muuta lainantarjoajaa helposti
 • Lainapäätös heti hakemuksen lähettämisen jälkeen
 • Tarjousten pyytäminen ei ole sitovaa, eikä aiheuta mitään kustannuksia
 • Lainaesimerkki: 4 045 € laina 5 vuodeksi maksaa 88,93 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,6 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 480,65 €, joka sisältää 993,05 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 297,6 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 145 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin.

Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Miksi kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa välttyä liian kalliilta lainalta. Mikäli haet lainaa vain yhdestä paikasta, et voi mitenkään tietää onko se oikeasti edullinen vai kallis. Halvin laina löytyy usein juuri kilpailuttamisen kautta.

Mutta kun kilpailutat kulutusluoton palvelussamme, saat useita lainatarjouksia joita vertailemalla näet heti yleisen hintatason. Vertailemalla mahdollisimman useita lainatarjouksia, osaat hylätä heti liian kalliit lainat ja voit vapaasti valita itsellesi edullisimman tarjouksen.

Lainan kilpailuttaminen on palvelussamme täysin ilmaista ja riskitöntä. Mikäli et saa tarpeeksi hyviä tarjouksia, voit hylätä ne kaikki, eikä tästä aiheudu mitään maksettavaa sinulle.

 

Vertaislaina ilman vakuuksia

Hakemusten käsittely ja tarjousten saaminen palvelumme kautta on helppoa ja nopeaa. Tämä johtuu siitä, että kaikki palvelussamme mukana olevat palvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomien lainojen käsittely- ja maksuajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin perinteisillä vakuudellisilla lainoilla.

Lainahakemuksen voit tehdä palvelussamme koska tahansa. Huomioitavaa kuitenkin on, että hakemuksia käsitellään palveluiden aukioloaikana, eli kello 7 ja 23 välisenä aikana.

Jos teet hakemuksen yöllä klo 23-7 välisenä aikana, käsitellään se heti seuraavana aamuna kun lainapalvelut taas aukeavat.

 

Bondora yhteystiedot:

Bondora

Lautatarhankatu 6

00580 Helsinki

Suomi

Y-tunnus: 2694508-8

Yritystiedot YTJ:stä

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bondorasta

Miksi Bondora kannattaa kilpailuttaa LainanKilpailuttaja.fi palvelussa?

Kauttamme tavoitat helposti yli 25 pankkia ja lainantarjoajaa, joihin myös Bondora lukeutuu. Palvelumme käyttö säästää aikaa ja vaivaa, koska sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja me hoidamme loput. Tarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Kenelle LainanKilpailuttaja.fi on tarkoitettu?

Palvelumme on suunnattu lainaa hakeville henkilöille, jotka haluavat varmistaa, että saavat mahdollisimman edullisen lainan. Jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, voit käyttää palveluamme lainasi kilpailuttamiseen.

Kuinka suurta lainaa Bondora myöntää?

Bondoran tarjoamat lainasummat ovat 500-10.000 euroa. Jos kuitenkin tarvitset suurempaa lainaa, voit käyttää palveluamme siihen. Tavoitat monia eri lainantarjoajia, jotka myöntävät suurempaa lainaa kuin Bondora.

Bondora tärkeimmät tiedot:

 • Ikäraja lainalle on 21 vuotta
 • Vertaislainaa voi hakea 500 - 10.000 €
 • Maksuaikaa lainalle 3 - 60 kuukautta
 • Voit myös hakea yhdistelylainaa tai kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen
 • Vertaislainassa lainaat muilta yksityishenkilöiltä, et suurilta rahoitusyhtiöiltä
 • Palvelussamme kilpailutat Bondoran ja yli 25 muuta lainantarjoajaa helposti
 • Lainapäätös heti hakemuksen lähettämisen jälkeen
 • Tarjousten pyytäminen ei ole sitovaa, eikä aiheuta mitään kustannuksia
 • Lainaesimerkki: 4 045 € laina 5 vuodeksi maksaa 88,93 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,6 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 480,65 €, joka sisältää 993,05 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 297,6 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 145 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin