Euroloan

Euroloan logoEuroloan on jo vuodesta 2007 asti toiminut lainapalvelu. Yrityksen tarkemmat tiedot löytyvät Suomen kaupparekisteristä.

Heiltä voi hakea joustoluottoa jopa 10.000 euron luottorajalla. Joustoluottoa käytetään kuin luottokorttia. Nosta lainaa tilille juuri silloin kun sitä tarvitset ja niin usein kuin tarvitset.

Joustoluotossa vain käytetystä lainasta kertyy korkoa ja kuluja. Voit siis hakea suuremmankin luottorajan, koska sinun ei ole mikään pakko nostaa koko summaa tilillesi, vaan jättää loput pahan päivän varalle.

Mikäli tarve tulee, saat nostettua lainaa nopeasti tilille. Jos taas et tarvitse lainaa, ei sinulle kerry siitä mitään maksettavaakaan.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Kuka voi saada Euroloan joustoluottoa?

Euroloan vaati hakijalta vähintään seuraavia asioita, jotta he voivat antaa hyväksytyn lainapäätöksen:

 • Vähintään 20 vuoden ikää
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalaisuus
 • Saa säännöllistä palkka-tai eläketuloa
 • Omistaa henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset

Jos täytät vähintään nämä kriteerit, saat alustavasti hyväksytyn lainapäätöksen. Tämän jälkeen Euroloan tekee lopullisen lainapäätöksen, kun he tarkistavat hakijan hakemuksen ja sen tiedot.

Laina kannattaa aina hakea mahdollisimman monesta paikasta, jotta pääset vertailemaan eri lainantarjoajien hintoja keskenään.

Tässä meidän palvelumme LainanKilpailuttaja.fi auttaa täysin maksuttomasti. Riittää kun täytät yhden hakemuksen ja me hoidamme loput.

Kilpailutamme lainasi yli 25 luotonantajalla. Saat useita tarjouksia, joita voit helposti vertailla keskenään. Päätä vasta sitten, otatko lainaa vai et.

 

Euroloan tiedot lyhyesti:

 • Joustoluottoa 500 – 10.000 euroa
 • Palvelun ikäraja 20 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1-5 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksa vain siitä osuudesta, minkä nostat tilillesi
 • Takaisinmaksu joustavasti kuukausierissä
 • Palvelumme kautta kilpailutat lainasi yli 25 luotonantajalla helposti
 • Palvelumme käyttö on ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään
 • *Lainaesimerkki: Maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä, jos luottoa on 7 000 €, on korkoineen ja kuluineen 10 284,80 €, josta lainan perustamiskuluja on 150 €, 600 € lainanhoitokuluja ja 2 534,80 € on korkokuluja, olettaen, että luottoaika, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja että luotto maksetaan takaisin 60 tasaerässä 171,41 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 12,9 % ja tilinhoitomaksu on 150 €/vuodessa ensimmäisen vuoden jälkeen. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 284,80 €. Tällöin todellinen vuosikorko on 17,6 %.

*Esimerkkilaskelma on laskettu lainalaskuria apuna käyttäen.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuta laina niin voit löytää mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. Tästä syystä lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monelta lainapalvelulta.

Kun saat useita tarjouksia, näet nopeasti hyvän kokonaiskuvan lainamarkkinoiden yleisestä hintatasosta. Tämän jälkeen sinun on helppo karsia kalliit lainat pois ja valita edullisin lainatarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Palvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta lainantarjoajaa. Tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Euroloan joustoluotossa takaisinmaksuaika riippuu aina siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilillesi. Mikäli teet myös jatkossa uusia nostoja, muuttaa se takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotossa sinun tulee maksaa vähintään vaadittu minimilyhennys kuukausittain. Voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaa nopeammin tai vaikka maksaa sen kokonaan takaisin.

Huomioitavaa on myös se, että lainan takaisinmaksusuunnitelma voi muuttua, mikäli päädytkin ottamaan lainan toiselta tarjoajalta.

Tästä syystä on tärkeää varmistaa kaikki tiedot aina saamistasi lainatarjouksista. Niistä näet kaikki lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvät asiat tarkasti.

 

Euroloan yhteystiedot:

Mash Finance Oyj
PL 978
00101 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Yhteystiedot Fonecta

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Euroloanista

Miksi kilpailuttaa Euroloan palvelussamme?

Kun kilpailutat lainasi meillä, tavoitat Euroloanin lisäksi 25 muutakin lainantarjoajaa. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen me hoidamme loput. Saat useita tarjouksia, joita voit vertailla kaikessa rauhassa. Valitse halvin laina vapaasti saamistasi tarjouksista.

Kuka voi käyttää palveluanne lainan kilpailuttamiseen?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta vaaditaan myös puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Euroloan myöntää?

Heidän tarjoamat luottorajat ovat 500-10.000 euroa. Mitä parempi maksukyky hakijalla on, sitä suuremman luottorajan hän voi saada.

Euroloan tärkeät tiedot

 • Joustoluottoa 500-10.000 euroa
 • Palvelun ikäraja 20 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1-5 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksa vain siitä osuudesta, minkä nostat tilillesi
 • Takaisinmaksu joustavasti kuukausierissä
 • Palvelumme kautta kilpailutat lainasi yli 25 luotonantajalla helposti
 • Palvelumme käyttö on ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään
 • Lainaesimerkki: Maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä, jos luottoa on 7 000 €, on korkoineen ja kuluineen 10 284,80 €, josta lainan perustamiskuluja on 150 €, 600 € lainanhoitokuluja ja 2 534,80 € on korkokuluja, olettaen, että luottoaika, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja että luotto maksetaan takaisin 60 tasaerässä 171,41 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 12,9 % ja tilinhoitomaksu on 150 €/vuodessa ensimmäisen vuoden jälkeen. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 284,80 €. Tällöin todellinen vuosikorko on 17,6 %.

Lähde: Euroloan UKK