Ostosraha

Ostosraha kulutusluottoOstosraha on Suomen markkinoilla jo vuosia toiminut lainantarjoaja, joka myöntää vakuudetonta lainaa 400 – 3000 euroa. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1 – 3 vuotta.

Heidän laina sopii lähes mihin tahansa pieneen ja keskisuureen rahoitustarpeeseen. Siihen, kuten muihinkaan kauttamme haettuihin lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia.


Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Kuka voi saada lainaa Ostosrahasta?

He myöntävät lainaa ilman vakuuksia henkilöille, jotka ovat vähintään 21 vuotiaita ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Muita vaatimuksia hakijalle ovat säännölliset palkka-tai eläketulot ja riittävä maksukyky. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tarvitset, kun tunnistaudut palveluun.

Kun haet lainan LainanKilpailuttaja.fi palvelussa, saat moninkertaisen mahdollisuuden saada lainatarjouksia. Kilpailutamme hakemuksesi Ostosrahan lisäksi 25 muulla pankilla ja lainantarjoajalla.

Eri lainantarjoajilla saattaa olla erilaiset kriteerit lainan myöntämiselle, joten parannat mahdollisuuksiasi lainan saantiin, kun haet sitä palvelumme kautta.

 

Ostosraha tiedot lyhyesti:

 • Lainaa voi hakea 400 – 3000 euroa
 • Palvelun ikäraja on 21 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1-3 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Ostosraha on jo vuosia toiminut Suomen lainamarkkinoilla
 • Lainan kilpailuttaminen palvelumme kautta on kuluttajille täysin ilmaista
 • Vertaile saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja päätä vasta sitten, otatko lainaa vai et
 • Lainaesimerkki laskettu lainalaskurilla: 2000 euron lainassa 3 vuoden maksuajalla, todellinen vuosikorko on 28,9%, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 euroa, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma on 2888,11 euroa (sis. lainanhoitopalkkion 6€/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9%.

Kilpailuta tämä ja 25+ muuta luotonantajaa


Miksi kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttamisella voit säästää suuriakin summia, kun vältyt turhilta kalliilta lainoilta ja osaat valita kaikista edullisimman lainan omaan tarpeeseesi.

Lainan kilpailuttaminen ei nykyisin ole mitenkään vaikeaa tai aikaa vievää. Samassa ajassa kuin hakisit lainan suoraan yhdestä lainapalvelusta, teet hakemuksen palvelussamme ja tavoitat yli 25 lainantarjoajaa. Kilpailuta laina ilman mitään kustannuksia tai riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminenn ei koskaan sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksen mukaisesti.

Saat useita lainatarjouksia joihin pääset tutustumaan kaikessa rauhassa. Vasta tämän jälkeen voit päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki.

 

Vertaile lainatarjoukset

Kun saat useita lainatarjouksia, kannattaa niiden vertailemiseen käyttää aikaa. Näin varmistut, että valitset varmasti sinulle edullisimman ja sopivimman lainan.

Tutustu aina tarjousten korkoihin, kuluihin ja muihin ehtoihin. Varmista aina että pystyt varmasti maksamaan lainan ajallaan takaisin.

Lainatarjouksesta näet myös sen, miten lainaa lyhennetään. Tämä saattaa vaihdella eri lainantarjoajien välillä, kuten myös kuukausierän suuruus. Älä valitse lainaa missä on selkeästi liian suuri kuukausierä, jotta lainan kanssa ei myöhemmin tule ongelmia.

Tarvittaessa neuvottele velkojan kanssa lainan takaisinmaksun muutoksista (talous- ja velkaneuvonta)

 

Ostosraha yhteystiedot:

OPR-Finance Oy

Lautatarhankatu 8 B

00580 Helsinki

Y-tunnus 1993902-6

Suomi – Finland

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Yritystiedot PRH

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ostosrahasta

Miksi kilpailuttaa Ostosraha palvelussamme?

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja lainantarjoajaa. Kun saat useita lainatarjouksia, on sinun helppo vertailla niitä keskenään ja valita niistä edullisin. Palvelumme on ilmainen, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan lainaa.

Kuka voi kilpailuttaa lainat LainanKilpailuttaja.fi palvelussa?

Voit käyttää palveluamme, jos olet

 • Vähintään 20-vuotias
 • Suomen kansalainen tai asut vakituisesti Suomessa
 • Hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää
 • Vakituisesti töissä tai saat muuta säännöllistä tuloa

Kuinka suurta lainaa Ostosraha myöntää?

Ostosrahan myöntämät lainasummat ovat 300-4000 euroa. Jos tarvitset suurempaa lainaa, onnistuu sen hakeminen meidän kautta. Kilpailutamme lainat aina 60.000 euroon saakka.

Ostosrahan tiedot lyhyesti

 • Lainaa 400-3000 euroa
 • Palvelun ikäraja on 21 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1-3 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Ostosraha on jo vuosia toiminut Suomen lainamarkkinoilla
 • Lainan kilpailuttaminen palvelumme kautta on kuluttajille täysin ilmaista
 • Vertaile saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja päätä vasta sitten, otatko lainaa vai et
 • Lainaesimerkki: 2000 euron lainassa 3 vuoden maksuajalla, todellinen vuosikorko on 28,9%, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 euroa, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma on 2888,11 euroa (sis. lainanhoitopalkkion 6€/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9%.