Lainalaskuri

Lainalaskuri

Apuna lainan suunnittelussa

Aina ei ole laisinkaan selvää paljonko lainaa hakisi? On myös hyvä olla kriittinen ja tarkka hakiessa lainaa.

Lainan takaisinmaksuaika kuitenkin jakautuu useammalle vuodelle, joten lainanhoitokulujen kanssa kannattaa olla tarkkana.

Toki lainantarjoajat tarkistavat hakijan maksukyvyn ja säännöllisesti tulevat tulot, mutta ei ole laisinkaan huono asia olla itse asialla ja selvittää jo ennen lainan hakemista miten eri lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kuluihin, korkoon, kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin.

Lainalaskurin antama arvio on aina suuntaa antava, mutta sillä saa jo erinomaisen kokonaiskuvan siitä, miten lainan kaikki kulut vaikuttavat lainan takaisinmaksuohjelmaan. Tarkemman laskelman saat, kun pyydät maksuttomat lainatarjoukset lainantarjoajilta.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskikartoituksen missä arvioidaan hakijan maksukykyä, tarkistetaan säännölliset tulot sekä muut velat. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman toisistaan poikkeavat lainanhakukriteerit, kuten mikä on lainanhakijalta vaadittu ikä, kuinka paljon lainantarjoaja voi myöntää lainaa ja vaaditaanko lainaan takausta.

Monet seikat vaikuttavat lainaan, joten paras tapa on kilpailuttaa mahdollisimman monta lainantarjoajaa. Jos pyytää lainatarjouksen vain yhdestä paikasta, voi pettymys olla kova, jos saa kielteisen lainapäätöksen tai lainaa liian korkealla korolla.

Kilpailuta laina aina monen pankin ja rahoitusyhtiön kesken, niin sinulla on mahdollisimman kattava lainavertailu tarkasteltavanasi. Tällä tavoin saat selville mistä löytyy juuri sinun lainanhakuehtojen mukainen edullinen laina.

 

Käytä lainalaskuria näin:

Lainalaskurin käyttö sekä lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä.

LainanKilpailuttaja.fi on yhteistyössä Suomen johtavien lainanvertailupalvelun kanssa. Tämän yhteistyön ansioista lainapalveluiden tarjonta on monipuolinen.

Yksi huolellisesti täytetty lainahakemus tavoittaa hetkessä jopa 25 pankkia ja rahoituslaitosta.

Hakemuksella voi hakea lainaa 2000 – 60.000 euroa, 1- 15 vuoden maksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Hakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, lainahakemukset käsitellään aina lainapalveluiden aukioloaikoina.

Alustavat lainatarjoukset saat noin 1 minuutin kuluttua tai viimeistään seuraavan päivän aikana.

Aloita oman lainasi suunnittelu ja lainan kilpailuttaminen seuraavasti:

  • Valitse lainalaskurista palkkia siirtämällä tarvitsemasi lainasumma
  • Valitse lainalle sopiva takaisinmaksuaika (vuosina)
  • Näet alla heti arvioidun kuukausierän.

LainanKilpailuttaja.fi -> Lainalaskuri

Oletko tyytyväinen tulokseen?

Ellet, muuta hakuehtoa.

Jos olet tyytyväinen, jatka lainahakemukseen kohdasta “Hae nyt”.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat hetkessä vertailtavaksesi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainatarjouksiin saat aina tutustua kaikessa rauhassa ja valita joukosta lainan, joka vastaa odotuksiasi. Ellei mikään lainatarjouksista ole mieleinen sinulla on täysi oikeus hylätä tarjoukset ilman mitään kuluja.

Vinkki: Jos haluat käyttää tarkempaa lainalaskuria, ota käyttöösi Lainalaskuri.fi 

 

Lainalaskuri antaa suuntaa oman talouden hallintaan

Yleisin lainatyyppi on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto.

Kulutusluoton lainasummat ovat 2000 eurosta aina 60.000 euroon saakka ja laina-aika väliltä 1 – 15 vuotta.

Kun hakija suunnittelee lainan ottamista, sitä helposti miettii vain, millaiseen lainaan minulla on tarvetta.

On kuitenkin hyvä aina muistaa, että lainaa joutuu hyvin todennäköisesti maksamaan monen vuoden ajan ja lainan kuukausierän tulee kestää myös epävakaat ajat elämässä.

Toisin sanoen lainan kuukausierän tulee olla sellainen, ettei koko talous kaadu, jos arjessa tulee muita yllättäviä maksuja.

Liian tiukalle ei kannata koskaan laittaa omaa talouttaan.

Lainalaskuri on oiva työväline oman rahoituksen arviointiin.

Voit rauhassa suunnitella ja muuttaa laskelmia sen mukaan mikä tuntuu sinusta oikealta vaihtoehdolta.

Jaa tämä artikkeli

heidi